- hirdetés -

A 16. fordulót rendezték a hétvégén a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata Mezőmegyeren lépett pályára és magabiztos győzelmet aratott.

Az OMTK-ULE sorozatban ötödik győzelmét szerezte  november 25-én Mezőmegyeren. A találkozó előtt Czollner Gábor edző azt fejtegette, hogy a szeptemberi 9-2-es győzelemnek a felével is beérné. A fiúk hallgattak mesterükre, ezúttal is „sok  gólos”mérkőzést nyertek meg.

Mezőmegyer SE–Orosházi MTK-ULE  1913 1–6 (1–2)

Mezőmegyer, 100 néző. V.: Barta Tibor (Baranya Tamás, Tóth Kristóf)

Mezőmegyer: Szalkai – Megyeri R., Oláh, Nagy P., Hajdú P., Hidvégi (Megyeri I.), Frisnyicz, Szabó T. (Zsibrita), Pusztai, Dowidat (Hajdú), Varró. Játékos-edző: Hídvégi Imre.

Orosháza: Marunák – Barna, Futaki (Debreceni), Szabó N., Kovács D., Lövei (Lestyán), Mucsi (Kolozsvári J.), Buza, Sindel, Elekes (Pelle), Kasza (Kolozsvári Cs.). Edző: Czollner Gábor.

Már a 12. percben Buza találatával vezetést szerzett az ULE. A 31. percben Dowidat góljával váratlanul egyenlített a hazai gárda. A félidő előtt a 42. percben Sindel ismét az orosháziakat juttatta vezetéshez. A második játékrészben „felbillent”a pálya, ami gólokban is megmutatkozott. A 49.és a 84. percben Buza, a 65. percben Lövei, a 80. percben Sindel volt eredményes. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 67. percben a megyeri Nagy Péter a kiállítás sorsára jutott.

Czollner Gábor: Végig a saját térfelére szorítottuk az ellenfelünket, de így is egy félidőnyi esélyt hagytunk a hazai csapatnak, mivel a gólok elmaradtak a rengeteg kidolgozott helyzet ellenére. A bekapott találat miatt lehetünk csak egy kicsit csalódottak, mivel az nem volt benne a mérkőzésben.

Az OMTK-ULE továbbra is 2. helyen áll a tabellán. A csapat december 2-án hazai pályán fogadja a 3. helyen álló Kétegyházát. A mérkőzés 13 órakor az ULE-Sportcentrumban kezdődik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.