- hirdetés -

Szolnok, Békés és Kiskunfélegyháza – három helyszín ahol az Eötvös DPSE asztaliteniszezői képviselték Orosházát a közelmúltban.

A megyei húszak felnőtt versenyét Békésen rendezték. A megmérettetés színvonalát az NB II-ben és NB III-ban szereplő játéksok garantálták. Az Eötvös DPSE versenyzője, Farkas Rudolf ötödik helyen zárt, így bejutott egy későbbi megyei megmérettetésre, ahol már Extraligában szereplő versenyzőkkel is találkozik majd. Emellett a 14 éves ifj. Farkas Dávid is figyelemre méltó eredményt ért el a maga 12. helyezésével – derült ki az edző, Schneider György beszámolójából.

Aranyérem az orosházi veterántól

Szolnokon rendezték november 12-én az Országos Veterán Versenyt különböző korcsoportokban. A megmérettetésen a nevezők többség a mai napig aktívan szerepel a nemzeti bajnokságokban. Ebben a mezőnyben ért el kiváló eredményt a 75 évesek között Nyári László, hiszen párjával Dubéczi Istvánnal a dobogó tetejére állhattak. Farkas Rudolf az 50-60 éves korcsoportban a főtáblán fejezte be a szereplést.

Vereség az NB I-ben

Az Eötvös DPSE NB-I-es csapata múlt hétvégén Kiskunfélegyházán lépett asztal elé, ahol nem várt, 10-8-as vereséget szenvedett. A férfi asztaliteniszezők neve mellett öt találkozó után két győzelem és egy döntetlen, illetve két vereség szerepel. Ezzel a tabella hetedik pozícióját foglalják el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.