- hirdetés -

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői nem sokat pihentek az elmúlt időszakban, három helyszínen fejlesztették tudásukat az őszi szünetet záró hétvégén.

Budapesten, a Körcsarnok nyújtotta a helyszínt annak a háromnapos összetartásnak, melyen a diák és serdülő leány birkózók élvonala vett részt. Összesen ötvenen kaptak meghívást a magyar bajnokságon korábban jól szereplő versenyzők közül, az edzőtábor Péteri András és Kapuvári Gábor irányításával zajlott – tudtuk meg a helyi klub beszámolójából. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három meghívott fiatalja közül Benkő Zsanett és Szabó Zsóka tudott részt venni a táborban, akik ezúttal is bizonyították rátermettségüket és technikai felkészültségüket.

Négy orosházi birkózó Bócsán edzőtáborozott (Fotó: OSBK)

Jochim Márk a serdülő válogatott szabadfogású edzőtáborába kapott meghívást Törökszentmiklósra, míg Somogyvári Milán, Erőss Richárd, Farkas Krisztián és Egri Richárd a Bócsán megrendezett regionális edzőtáborban csiszolhatta tudását. Mintegy nyolcvan fiatal vehetett részt az őszi szünetet záró hétvégén megrendezett, Szűcs András által vezetett programon. Összemérhették felkészültségüket a Dél-kelet magyarországi régió legjobbjaival, emellett találkozhattak a mai magyar birkózás két meghatározó alakjával, Kiss Balázs és Korpási Bálint világbajnokainkkal is.

Az edzőtáborok képes beszámolója az orosházi klub közösségi oldalán, ide kattintva érhető el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.