- hirdetés -

Szombathelyen rendezték a Vörsas Kupa országos I. osztályú ranglistaverseny, melyen szépen szerepeltek a PET-BAU ASE női asztaliteniszezői november 4-én és 5-én.

Női párosban a Tóth Edina – Csáki Rita duó az elődöntőbe jutásért maradt alul 3-2-re Imre Leilával és Szvitacs Alexával szemben így az ötödik helyen végeztek, ugyanakkor Horváth Lilla oldalán a Statisztika serdülő válogatott játékosával egészen a döntőig menetelt, ahol 2-0-s hátrányból megfordították a mérkőzést és ezzel a dobogó legfelső fokára állhattak – derült ki Bogdánffy Csaba, PET-BAU ASE szakosztályvezetőjének beszámolójából.

Női egyéniben mindhárom játékos csoportját megnyerve a főtáblára jutott, ahol Csáki Rita a nyolcaddöntőben kikapott a szolnoki Nagypáltól. Horváth Lilla a sorsolás szeszélye miatt az elődöntőbe jutásért összekerült klubtársával Tóth Edinával, a találkozót utóbbi nyerte meg. Horváth végül az ötödik helyen zárta a versenyt, míg Tóth Edina az elődöntőben 4-2-es vereséget szenvedett a szekszárdi Imre Leilától ezzel bronzérmes lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.