- hirdetés -

Különdíjat és Felelős Foglalkoztató oklevelet vehetett át a Linamar Hungary Zrt. Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a HR portál közös szervezésében november 2-án adták át az Év Felelős Foglalkoztató 2017 pályázat díját.

Az OFA második alkalommal hirdette meg az Év Felelős Foglalkoztatója pályázatot. A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is az ország azon munkáltatói pályáztak, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, és megtartásuk, fejlesztésük, jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

Az elnyert díjakat múlt pénteken vette át a vállalat képviseletében Parászka Tibor humánpolitikai igazgató és Nagyné Takács Éva humánpolitikai osztályvezető.
– Büszkeséggel tölt el, hogy idén elnyertük a Képzésért járó különdíjat, számomra nem volt kérdés, hogy sikerünk, elért céljaink példaértékűek lehetnek más vállalatok számára is. A Linamar Hungary Zrt. közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik a tanulóképzésben. A dinamikusan fejlődő gépgyártás által támasztott igények kielégítésére mind a duális középfokú, mind a duális felsőfokú képzést fejlesztjük, a kor követelményeinek megfelelően – mondta a humánpolitikai igazgató.

Rangos elismerés járt a Linamar Hungary Zrt.-nek (Fotó: Linamar)

– A Linamar stratégiájában a növekedés állandó célkitűzés, melyhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő képzettséggel és felkészültséggel rendelkező motivált munkavállalói bázis, így nagy hangsúlyt fektetünk a már nálunk dolgozók fejlesztésre, képzésre, tehetséggondozására is. Vállalatunk növekedni szeretne a régióban, és ehhez a fejlődéshez minden alkalmat meg is ragadunk, ez a sikerünk kulcsa – tette hozzá az igazgató.

A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.