- hirdetés -

Győzelemmel tértek haza Szekszárdról az NB I-es női asztaliteniszezők. Taktikus fegyelmezett játékkal sikerült legyőzniük az esélyesebb hazaiakat.

Szekszárd AC II. – PET-BAU ASE Orosháza II. 8-10 női NB.I. Szekszárd

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés. Szekszárd.

Orosházi győztesek: Benkő Anett, Szabó Mariann 3-3, Varga Bernadett 2, Hudák Dorina 1, valamint a Benkő – Szabó páros 1.

A december 9-ei bajnoki mérkőzést november 3-án játszották le a csapatok, mivel az eredeti időpontban a TOP 24 serdülő bajnokságon mindkét együttesből több játékos érdekelt.

A párosok után 1-1 volt az állás, amit követően lányaink négy egymás utáni győzelmükkel jelentős előnyre tettek szert. A lendületes kezdésben nagy szerepe volt Varga Bernadettnek, aki a hazai csapat legjobb játékosát magabiztosan 3-1re legyőzte. A vezetést sikerült a találkozó végéig megőrizni annak ellenére, hogy a Szekszárd újabb rutinos játékos becserélésével próbált kozmetikázni az eredményen.

Bogdánnfy Csaba a PET-BAU ASE szakosztályvezetője úgy értékelt, hogy a váratlan, de megérdemelt győzelemre taktikus fegyelmezett játékkal rászolgáltak a lányok, a csapat valamennyi tagja kiemelkedő teljesítményt produkált.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.