- hirdetés -

Sikerekben gazdag időszak áll a Nagyszénási SE DBK birkózói mögött, akik mind egyénileg, mind a felnőtt csapatbajnokságon jól teljesítettek.

Az október 21-én Kecskeméten rendezett kadet női országos bajnokságon az egyesület versenyzői közül Dajka Melinda negyedik lett, Csatári Edit és Mészáros Magdolna pedig egyaránt az ötödik helyen végeztek. A szentesi Diák I. fiú bajnokságon ugyanezen a napon Horváth Renátó szintén egy ötödik helyezéssel gazdagodott a 29 kilogrammosok közt.

Eredmények:

Női:

52 kg Csatári Edit 5. helyezett

60 kg Dajka Melinda 4. helyezett

65 kg Mészáros Magdolna 5. helyezett

Diák I:

29 kg Horváth Renátó 5. helyezett

Sikeresen szerepeltek a csapatbajnokságon a nagyszénásiak (Fotó: egyesület)

Csapatban is sikeresen

A 2017-es NB II-es birkózó csapatbajnokság keleti régiójának a küzdelmeit október 29-én rendezték. A Nagyszénás csapata a B csoportba kapott besorolást. A Túrkevén rendezett fordulóban a házigazdát mindkét fogásnemben 7-1-re, a bajai csapatot kötöttfogásban 5-3-ra, szabadfogásban 6-2-re győzték le Deme János tanítványai, akik így bejutottak az NB II legjobb négy csapata közé. A döntőben a Budapest Honvéd SE, az Érdi Spartacus és a Kertváros SE lesznek a nagyszénásiak ellenfelei.

– Mindegyik sportolóval elégedett vagyok, nagyot küzdöttek, csak gratulálni lehet nekik. Többnyire saját nevelésű versenyzőkkel sikerült ezt elérni, de köszönettel tartozunk két kölcsönjátékosunknak és az őket kölcsönadó csapatoknak – értékelt beszámolójában Deme János vezetőedző, aki hozzátette, köszönet illeti támogatóikat is.

A csapat tagjai: Antal Dávid, Budavári Tibor, Csiki Ádám, Pusztai Tibor (kölcsönjátékos), Rácz György, Szilasi János, Szőke Krisztián, Villim István (kölcsönjátékos)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.