- hirdetés -

Az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzőinek a múlt hétvége sem telt el verseny nélkül. Ezúttal Magyarkanizsán vendégeskedhettek, ahol a VIII. Csaba Ferenc Nemzetközi Meghívásos Kötöttfogású Emlékversenyt rendezték. Ezúttal is számos éremmel gazdagodtak az orosháziak.

A verseny a szokásos, magas színvonalat hozta, hiszen 15 ország – többek közt Lengyelország, Németország, Ukrajna, Görögország, Bulgária, Románia – klubcsapatai képviselték hazájukat. A bemérlegelt 357 versenyző parázs csatákat vívott egész nap a szőnyegen – derül ki az egyesület beszámolójából.

Az orosháziak három kategóriában képviselték Magyarországot a meghívásos versenyen. A szerbiai Magyarkanizsán a legjobban Ella Alexandra szerepelt, aki a diák II. korcsoportban ezüstérmet szerzett, de mellette több dobogós helyezést is sikerült elérni a birkózóknak. 

A versenyzőket ezúttal is Kiss István, Sepeczán János, Hangya János és Ifj. Jeszenszky-P. László készítette fel. 
–A következő versenyünkig ugyan nincs sok időnk készülni, de hasonló lelkesedéssel veszünk részt rajta és reméljük hasonló jó eredményekkel térünk majd haza – fogalmazott ifj. Jeszenszky-P. László, aki hozzátette, hogy köszöni szponzorainknak, Nagy Erikának, Antal Jánosnak, Marton Lászlónak, hogy segítettek az utazásban. 

Eredmények:

Diák II. Leány korosztály
35kg Ella Alexandra II. hely

Diák I. korosztály
51kg Fekete Bence V. hely
63kg Boros Norman III. hely
69kg Bakos Ferenc III. hely

Serdülő korosztály
48kg Hangyási Balázs III. hely
48kg Verasztó Ferenc V. hely
70kg Gyetyinás Dániel V. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.