- hirdetés -

Immár hagyomány, hogy a város vezetése rövid ünnepség keretében és kedves ajándékkal köszönti Orosháza legifjabb lakóit. Október 10-én a 2017 január 1. és június 30. között született újszülöttek és szüleik, 112 gyermek kapott meghívót a művelődési házba.

Az ünnepségen a Vörösmarty Mihály Általános Iskola másodikosai vidám dallal köszöntötték a megjelenteket. Dávid Zoltán polgármester sem nyújthatta hosszúra köszöntőjét, hisz az ünnepeltek – zsenge korukból adódóan – maguknak követelték szüleik figyelmét.

A városvezető köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy ilyen sok újszülött érkezett az első félévben Orosházára. Remélte, hogy évről évre egyre többen lesznek. Gratulált a szülőknek és erőt, kitartást, sok türelmet és szeretetet kért tőlük az egyik legnehezebb, de legszebb munkához, a gyermekek felneveléséhez.

Több, mint száz csöppség kapott ajándékot a várostól (klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor
Több, mint száz csöppség kapott ajándékot a várostól (klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor

– Szeressék, fogják a kezüket, később pedig engedjék, hogy szárnyakat növesszenek és engedjék el őket, mikor ezeket a szárnyakat elkezdik próbálgatni, bármilyen nehéz is ez – kérte a szülőktől Dávid Zoltán.

Az ünnepség végén minden a több, mint száz meghívottnak Orosháza első embere nyújtotta át a város ajándékát, melyet meghatottan vettek át a szülők, karjukon az ünnepeltekkel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.