- hirdetés -

Öt, balesetben megsérült illegális bevándorlót ápolnak az Orosházi Kórházban – értesült az Oroscafe. Rendőrök vigyáznak rájuk.

Egy ember meghalt, tizenkilencen pedig megsérültek abban a balesetben, amelyikben felborult egy illegális migránsokat szállító teherautó Csongrád megyében, kedden hajnalban. Az MTI-nek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű tunéziai sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult.

Helyszínelnek a rendőrök MTI Fotó: Donka Ferenc
Helyszínelnek a rendőrök
MTI Fotó: Donka Ferenc

A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járműben tizenkilenc embert utazott, egyikük meghalt, a többiek is megsérültek, a mentők kórházba vitték őket – tette hozzá Juhász Árpád.

Duray Gergő, az Orosházi Kórház főigazgatója az Oroscafénak elmondta, hogy az Orosházára került öt sérült között egy kisgyerek is van. A négy felnőtt súlyosa, a gyermek könnyebben sérült – mondta a főigazgató.

Úgy tudjuk, hogy a sérülteket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság négy rendőre őrzi, amíg ellátásra szorulnak.

Íme videós összefoglalónk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.