- hirdetés -

A 8. fordulót rendezték a labdarúgó megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi hazai pályán szenvedett vereséget a jó erőkből álló Körösladánnyal szemben.

A 4. helyezett Rákóczi fogadja a 6. helyen álló Körösladányt szombat délután Rákóczitelepen. A találkozó előtt Dávid Zsolt, a hazaiak trénere elmondta, hogy ellenfelük bátran felvállalja a támadó focit még idegenben is. Igaza lett a telepi mesternek, a Körösladány nemhogy bátran, de eredményesen játszva vitte el a három pontot Rákóczitelepről.

Rákóczi Vasas SE – Körösladányi  MSK     0 – 3       ( 0 – 2 )

Megyei I. o. labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep,200 néző. Vezette: Takács T. (Vrabovszi P., Ollé P.)

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Boros, Németh, Ludányi, Sajti – Vili M.(Egry), Bálint D.(Kiss Z.) – Márki (Albert L.), Dudás (Mazán), Simon R. – Nyéki. Edző: Dávid Zsolt.

Körösladány: Nagy B. – Paulik (Farkasinszki), Viczián, Kristóf, Zsíros – Ruzsa, Knyihár – Takács, Hajdu (Juhász), Papp Zs. (Kéki) – Burai (Laksteter). Edző: Fodor Sándor.

A remek csapatot alkotó Körösladány igazolta hírét és sok mozgásos, rövid passzos játékkukkal megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Gyorsabbak és eredményesebbek voltak a kék mezes körösladányiak (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit
Gyorsabbak és eredményesebbek voltak a kék mezes körösladányiak (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

A 3. percben kihagyott Nyéki helyzet után a 14. minutumban Knyihár gólja megnyugtatta a vendégeket, a szünet előtt szerzett Takács találat pedig el is döntötte a találkozót. A második játékrész derekán, a 78. percben lőtt Knyihár gól már csak a gólarányban hozott változást.

Dávid Zsolt: A mai napon gyengén játszottunk és a többet futó, labdát birtokló ellenfél megérdemelten nyerte meg a találkozót.

A Rákóczi Vasas az 5. helyen áll a tabellán. A csapat szeptember 8 – án Méhkeréken lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.