- hirdetés -

A 8. fordulót rendezik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi itthon, az ULE idegenben próbálja megszerezni a bajnoki pontokat.

Rákóczi Vasas SE – Körösladányi  MSK  (Rákóczitelep, szombat, 15.30 óra)

A megyei I. osztályban a 4. helyezett Rákóczi fogadja a 6. helyen álló Körösladányt szombat délután Rákóczitelepen. Az elmúlt héten Jaminában a hajrában csúszott ki a három pont Tasiék kezéből, de Dávid Zsolt edző így sem volt elégedetlen.

Simon gólokra várnak a nézők Rákóczitelepen egy korábbi felvételen (Fotó: Rajki Judit)
Simon gólokra várnak a nézők Rákóczitelepen egy korábbi felvételen (Fotó: Rajki Judit)

– Az első kör legfontosabb mérkőzésére készülünk, mivel a Körösladány közvetlen riválisunk az első hatba kerülésért. Tudomásom szerint a mostani ellenfél bátran és nyíltan felvállalja a futballt még idegenben is. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy nagyobb területünk legyen a támadásaink befejezéséhez. Bízom csapatomban és győzelmet várok-nyilatkozta bizakodva Dávid Zsolt edző.

A várható kezdőcsapat: Tóth-Németh, Bálint, Ludányi,Sajti-Vili, Boros,Márki,Dudás-Nyéki,Simon. Cserék: Albert, Egry,Mazán, Kiss,Lipcsei.

A mérkőzés játékvezetője: Takács Tamás (Vrabovszi P., Ollé P.)

 

A megyei II. osztály Déli-csoportjában az OMTK-ULE Mezőkovácsházára látogat.

Mezőkovácsházi TE – OMTK-ULE 1913 (Mezőkovácsháza, szombat 15.30 óra)

A 3. helyen álló orosházi csapat vendégeskedik a 4. helyezett kovácsháziaknál. Az ULE az elmúlt héten nagy pofont kapott Nagyszénáson, míg a hazaiak döntetlent értek el a Kétegyháza ellen.

– Egy jó erőkből álló, magasabb osztályú rutinnal  rendelkező csapathoz látogatunk, ezért a zsinórban harmadik idegenbeli mérkőzésünk sem  ígérkezik sétagaloppnak. A héten úgy érzem, hogy sikerült rendet raknunk a fejekben és folytatjuk az utunkat a kitűzött cél felé. A győzelem nem csak kötelező, hanem létfontosságú is -nyilatkozta  Czollner Gábor edző.

A Várható kezdőcsapat: Marunák-Szabó,Futaki,Deli,Fejes- Elekes, Sindel, Buza, Barna- Mucsi, Kasza. Hiányzó/sérült: Debreceni, Téglás.

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Vida S., Hankó B.)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.