- hirdetés -

Vereséggel indította az új idényt a PET-BAU ASE női Extraliga-csapata. A címvédő Szekszárd ellen nem volt esélye a női asztaliteniszezőknek, míg az NB I-es csapat Komlón maradt alul.

Szekszárd AC I. – PET-BAU ASE Orosháza I. 6-1

Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Szekszárd.

A párost a Madarász – Paskauskiene duó 3-0-ra nyerte az orosházi Tóth Edina és Fehér Orsolya ellen. Ezt követően egyenlített csapatunk, Horváth Lilla 3-2-re győzte le Imre Leilát. A többi találkozón a hétszeres Európa-bajnok litván Ruta Paskauskiene és az Eb-harmadik Madarász Dóra vezérelte bajnokcsapat biztosan gyűjtötte be a két bajnoki pontot.

Az PET-BAU ASE szakosztályvezetője, Bogdánffy Csaba szerint az orosháziak tisztességes ellenállást tanúsítottak a toronymagas favorit ellenfelükkel szemben, és bizakodással várhatják a folytatást.

Komló Sport Kft. – PET-BAU ASE Orosháza II. 12-6

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Komló.

Győztesek: Benkő Anett 4, Szabó Mariann 2.

Komlón játszotta soros bajnoki mérkőzését az NB I-es csapat szeptember 23-án. A két páros elvesztése után a kiemelkedő teljesítményt nyújtó Benkő Anett győzelmeivel sem tudta fiatal vendégcsapat szorosabbá tenni a mérkőzést a rutinosabb hazaiak ellen. Hudák Dorina és Varga Bernadett keze a döntő pillanatokban több alkalommal megremegett, aminek következtében a nyert állásokat és a szoros végjátékokat nem tudták a maguk javára fordítani. Az elkövetkező mérkőzések fő célja a további rutin és versenytapasztalatok megszerzése – derült ki a szakosztályvezető beszámolójából.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.