- hirdetés -

A sereghajtó Vésztőhöz látogatott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában a Rákóczi Vasas. A telepiek küzdelmes mérkőzésen szerezték meg a három pontot.

Már a mérkőzés előtti napon tett edzői nyilatkozatában Dávid Zsolt jelezte, hogy roppant nehéz mérkőzésre számít, mivel több játékosa nem áll rendelkezésére a hétvégi mérkőzésen. A tréner félelme beigazolódott, a Vésztő hazai pályán masszív csapat benyomását keltette, de Mazán  gólja három pontot ért.

Vésztői SE – Oh. Rákóczi Vasas SE       0 – 1          ( 0 – 1 )

Vésztő, 120 néző. Vezette: Sechna G. (Korbely P., Valastyán D.)

Rákóczi Vasas: Tóth K. (Lunczner)– Boros, Ludányi, Sajti (Lipcsei), Márki – Egry, Bálint – Dudás, Simon R. (Tasi), Nyéki – Mazán. Edző: Dávid Zsolt.

Tapogatózó játék után a félidő derekán Mazán megszerezte a vezetést a Rákóczinak. A 43. percben egy remek mélységi passzt átvett és kilőtte a hosszú sarkot, 0-1. A második játékrészben a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, de közben hátul kinyíltak, a Rákóczi több veszélyes kontratámadást vezetett, de újabb gólt nem sikerült szerezni. a mérkőzés érdekessége, hogy a második félidőben a kapus Tóth Krisztián és a csereként beállt Lipcsei Líviusz is  mezőnyjátékosként szerepelt.

Dávid Zsolt: Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok a fiúknak!

A Rákóczi Vasas a 4. helyen áll a tabellán. A telepiek a 6. fordulóban szeptember 16-án, 16 órakor a Szeghalom csapatát fogadják  Rákóczitelepen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.