- hirdetés -

Az 5. fordulót rendezik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Csapataink közül ezúttal az OMTK-ULE játszik hazai pályán, a Rákóczi Vésztőn vendégszerepel.

A mérkőzések előtt ismét körbejártuk csapataink öltözőit és puhatolóztunk a hétvégi esélyekről.

OMTK-ULE 1913 – Mezőmegyer SE (Mátrai-stadion, szombat 15 óra)

Az előző fordulóban az ULE Csanádapácán 3:0-s magabiztos győzelmet aratott, a Mezőmegyer mérkőzése a battonyai csapat autóbalesete miatt elmaradt. Az orosháziak 3 győzelemmel és 1 vereséggel a táblázat 2. helyén állnak, a vendégek 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a 7. helyet foglalják el a tabellán.

– A vendégcsapatról nem sok információval rendelkezünk,ezért a legjobb tudásunk szerint kell készülnünk,hogy ne érjen meglepetés. Remélem, kellemes délutáni időtöltést tudunk biztosítani a mérkőzésre kilátogatóknak – nyilatkozta bizakodva Czollner Gábor edző.

A várható kezdő tizenegy: Marunák – Futaki, Szabó N., Kovács D., Fejes – Kánya, Elekes, Bza, Horváth M. – Kasza, Mucsi. A keretbe először tér vissza sérüléséből Sindel Roland.

A mérkőzés játékvezetője: Juhász Lajos (Ollé P., Halma S.)

Vésztői SE – Oh. Rákóczi Vasas SE  (Vésztő, szombat 16.30 óra)

A sereghajtó Vésztőhöz látogat Dávid Zsolt legénysége a bajnokság 5. fordulójában. Még mielőtt bárki is kézlegyintéssel elintézettnek vélné az összecsapást, nem árt megjegyezni, hogy a vésztőiek hazai környezetben nem adják olcsón a bőrüket. Annál is inkább, mert a Rákóczi különböző okok miatt erősen hiányos csapattal utazik a szombati mérkőzésre.

– A sok hiányzó miatt nem túl fényes előjelekkel indulunk Vésztőre, de a sok nehézség ellenére, mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Vésztő biztosan támadni szeretne hazai pályán a győzelem reményében, és ha megfelelően tudjuk foglalkoztatni a gyors játékosainkat a széleken, akkor minden esélyünk megvan, hogy kontrából eredményesek legyünk-vélekedett az esélyekről Dávid Zsolt edző.

Várható összeállítás: Tóth – Egry, Bálint, Ludányi, Márki – Dudás, Sajti, Boros, Mazán – Nyéki, Simon. Cserék: Lipcsei, Lunczner, Tasi.

Tasi kisebb sérüléssel bajlódik, ezért játéka erősen kérdéses.

A mérkőzés játékvezetője: Sechna Gábor (Korbely P., Valastyán D.)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.