- hirdetés -

Rendhagyó időpontban lépnek pályára a hétvégén labdarúgó csapataink. Az OMTK-ULE pénteken este, a Rákóczi Vasas szombaton délelőtt játssza soros mérkőzését.

A harmadik fordulót bonyolítják a hétvégén a megyei I. és megyei II. osztályban. Az OMTK-ULE 1913 pénteken fogadja a Battonyát, a Rákóczi szombaton Gyulára látogat.

OMTK-ULE 1913 – Battonyai TK (augusztus 25. 17.30 óra, Mátrai-stadion)

Az ULE az Újkígyósi sikertelen idénykezdést követően hazai pályán a Kunágota 6:0-s legyőzésével vigasztalódott. A harmadik fordulóban ismét a Mátrai-stadionban lépnek pályára Buzáék. Ellenfelünk az a Battonya lesz, akik 1 ponttal a 8. helyen állnak a tabellán.

– A Battonya csapata ellen nem számíthatunk sétagaloppra, de ha mindenki jól végzi a feladatát a pályán, akkor a győzelmünk megkérdőjelezhetetlen. Arra kérem a mérkőzésre kilátogatókat, hogy a rosszindulatokat félretéve, buzdítsák a csapatunkat – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Czollner Gábor edző.

A csapat gólfelelőse, Mucsi Dániel is bizakodva várja a pénteki találkozót.
– Mivel jó csapat vagyunk, mindenképpen győzelmet várok a pénteki mérkőzésen.

A Várható kezdőcsapat: Marunák- Szabó, Kovács, Deli, Fejes- Kánya,Pardi,Elekes,Horváth- Buza,Kasza. Sérült: Futaki és Sindel.

A találkozó augusztus 25-én, pénteken 17.30 órakor kezdődik a Mátrai-stadionban. A találkozó játékvezetője Szelezsán György lesz.

Várfürdő-Gyulai TFC – Rákóczi Vasas SE (augusztus 26. 10 óra, Gyula)

A Rákóczi a Bcs. Előre elleni fiaskó után bravúros győzelmet aratott Kondoroson. Két forduló után 3 ponttal a 7. helyen áll a csapat a tabellán. Vendéglátóink számára nem úgy indult a szezon, ahogy eltervezték. A Szarvas és a Bcs. Előre ellen egyaránt vereséget szenvedtek, nyilván a Rákóczi ellen szeretnék megkezdeni a pontgyűjtést.

– A Kondoroson mutatott fegyelmezett játékkal újabb győzelemre kell játszani és akkor sikerül kijavítani az első fordulóbeli hazai vereséget. Két forduló után elmondható, hogy nagyon erős bajnokságban játszunk, legalább 8 csapat pályázik a rájátszást érő 1-6. hely valamelyikére – ecsetelte az erőviszonyokat Polyák László szakmai vezető.

A csapat középpályása, Dudás Patrik optimista a mérkőzés előtt. – Remek csapatmunkát, fölényes labdabirtoklást, gólokat és természetesen győzelmet várok.

– Nem ismerem a gyulaiakat, de ahogy hallottam, fiatal csapatot alkotnak. Egy jó mérkőzésre számítok, Rákóczi győzelemmel –vélekedett Boros Bálint védőjátékos.

A várható kezdő tizenegy: Tóth K. – Boros, Németh, Ludányi, Sajti – Vili, Bálint – Mazán, Simon R. Nyéki – Tasi.

A mérkőzés augusztus 26-án, 10 órakor kezdődik Gyulán. A találkozó játékvezetője Zahorán János lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.