- hirdetés -

Hooligans, Supernem, Majka és Curtis – néhány sztárfellépő a július végi, hatodik Sör-Virsli Fesztiválról.

Fergeteges két nap vár július 21–22. között az érdeklődőkre Orosháza-Gyopárosfürdő egyik legkiemelkedőbb, ingyenesen látogatható nyári rendezvényén.
– Májusban a Libamájfesztiválon több ezer ember szórakozott, ezt várjuk július végén is a Sör-Virsli Fesztiválon, ahol minden korosztály megtalálhatja a magának való kikapcsolódást. Az Orosházi Nyár 2017 rendezvénysorozattal a felhőtlen időtöltés lehetőségét szeretnénk biztosítani nem csak az orosháziaknak és a környékbelieknek, hanem a turistáknak is – fogalmazott Fejes Róbertné, alpolgármester.

Fesztiválhangulatban két éve (Fotó: Rajki Judit)
Fesztiválhangulatban két éve (Fotó: Rajki Judit)

A fesztivál számtalan programot kínál. Érdemes mindkét napon délelőtt is kilátogatni Gyopárosfürdőre, hiszen egész nap ugrálóvárak, eurobungee és arcfestés várja az érdeklődőket. Központi szerepet tölt majd be a gasztronómia is, a helyi ízekre fókuszálva. Különféle orosházi virsliket kóstolhat a közönség, melyhez jól fog esni a frissen csapolt sör, amelyből szintén nem lesz hiány.

A zenei felhozatal sem utolsó, olyan fellépők érkeznek városunkba, mint a Mystery Gang, Hooligans, Supernem vagy a már szinte hazatérő Majka és Curtis is.
– Két éve nézőcsúcsot döntöttünk, akkor 15 ezren voltak kint a fesztiválon. Bízunk abban, hogy sikerül túlszárnyalni – mondta el Kiss László, a Petőfi Művelődési Központ rendezvényszervezője.

Megtudtuk, hogy a fesztivál alatt a késői órákig közlekedik a Dotto-kisvonat, megkönnyítve a kijutást Gyopárosra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.