- hirdetés -

Harmadik alkalommal rendezik meg, június 28-án a Virágot egy mosolyért! kezdeményezést. Az országos akcióhoz az idén, egy helyi virágüzlet csatlakozott.

Szerdán tehát mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot, így Orosházát is. A főtéren bárhol találhatunk majd elhagyatott virágcsokrokat, amik ingyen elvihetők.

40 csokor virágot fognak holnap a Főtéren „elhagyni”

170627_viragot_egy_mosolyert
A kép illusztráció (Fotó: internet)

A megtalálóktól csak annyit kérnek, hogy osszák meg boldogságukat egy, a csokorral közösen készített szelfivel (és talán egy kis üzenettel), eljuttatva a kísérőkártyán található címre (Lizivirág, Orosháza, Kossuth u. 9.). A fénykép e-mailben is elküldhető: liziviraguzlet@gmail.com.

A virágüzlet örömmel veszi, ha az új gazdák visszajeleznek a csokor további sorsáról. Az elküldött fotó méltó köszönet a virágkötők számára.

A Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete révén útjára indított kezdeményezéssel arra szeretnének rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.