- hirdetés -

A kikapcsolódásról szólt a szombat a Linamar Hungary Zrt. orosházi telephelyén dolgozóknak, a cég ugyanis idén sem feledkezett meg a családi napról. Igaz, ezúttal új helyszínen, a fürdőben várták június 24-én a munkatársakat és családtagjaikat egy felhőtlen, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakozást biztosító napra.

Épp táncbemutató zajlott, amikor az Oroscafe stábja megérkezett az úszómedence mögött felállított központi színpadhoz. Az első ránézésre látszott, hogy nagy érdeklődés kíséri rendezvényt: amerre csak néztünk sétáló, piknikező, nézelődő családokat, játszó gyerekeket láttunk.

Ezt az OROS Divízió gyárigazgatója, Hegedűs Krisztián is megerősítette nekünk.
– A korábbi létszám általában olyan 6-700 fő volt. Idén annyira jól sikerült promótálni a napot, hogy 1200 jegy eladása után elfogyott minden lehetőség, magából a területből is adódóan – tájékoztatott.

Minden korosztályra gondoltak

A felvonultatott programok sokaságát látva ez nem is csoda: alkothattak, sportolhattak és csobbanhattak is a kilátogatók és persze a gyerekekről sem feledkeztek meg a szervezők. A kicsiket várta többek között az ugrálóvár, a különböző népi játékok, homokszórás, a kicsit nagyobbak pedig kipróbálhatták például a lézerharcot.

A 12 éves Kis Zoltán pont erre volt leginkább kíváncsi, de mint mondta, a labdákkal végezhető feladatok is vonzzák. Kicsivel arrébb egy hétéves forma kislány egyensúlyozott gólyalábakon, közben elárulta, hogy ilyet még sose csinált és mivel szereti az új dolgokat, hát ezt nem hagyhatta ki.

A furfangos fajátékok sok gyermeket és felnőttet vonzottak (Fotó: Rajki Judit)
A furfangos fajátékok sok gyermeket és felnőttet vonzottak (Fotó: Rajki Judit)

A fák árnyékába húzódva egy baráti társaság pakolta ki éppen a kosarait, egyikük kezében kekszet majszoló apróság nézett érdeklődve a kamerára.
– Nagyon szeretjük egyrészt a cégünket, másrészt a társaságot, eléggé összekovácsolódtunk az itt töltött évek alatt. Többször is össze szoktunk jönni, ezt is egy nagyon jó alkalomnak tartjuk, hogy közösen kapcsolódjunk ki és a gyerekek is jól érezzék magukat – árulta el az apukája, a kicsi pedig láthatóan remekül érezte magát.

A családoknak ebéd és fürdőbelépő is járt a jegy mellé, mindkettőt a cég biztosította számukra.

– Mi is próbálunk ezzel a rendezvénnyel kicsit közelebb kerülni a munkavállalóinkhoz. Ez a nap róluk szól, akik egész évben fáradhatatlanul dolgoznak, hogy előállítsák a termékeinket. A mai napot töltsék kikapcsolódással, együtt a családjukkal, ami szintén fontos számunkra – fogalmazott Hegedűs Krisztián.

A felnőtteket egészségügyi szűrések is várták, volt, aki vérnyomást méretett, más a szemét vizsgáltatta meg. Közben a színpadon egymást váltották az előadók, körülötte pedig bográcsos főzőversenyben mérhették össze gasztronómiai tudásukat a vállalkozó kedvűek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.