- hirdetés -

Június 12-étől már az új helyen, a szakrendelő földszinti részén kialakított gyermekorvosi rendelőkben rendelnek a Táncsics utcáról beköltöző gyermekorvosok.

A szakrendelő földszinti részén kialakított gyermekorvosi rendelőket és terhesgondozót április 5-én adták át, a több mint 30 millió forintos beruházás állami, önkormányzati és saját forrásból valósult meg.

Az öt rendelőből három gyermekorvosi, a negyedik iskolaegészségügyi rendelőként és oltópontként fog funkcionálni, míg egy a csecsemők, gyermekek gondozását szolgálja. A gyermekorvosi rendelők mellett, de azoktól elkülönülve alakították ki a terhesgondozót. Dr. Duray Gergő, az Orosházi Kórház főigazgatója elmondta, végéhez közelednek az engedélyeztetések és a szerződéskötések, így a következő napokban a zavartalan rendelés biztosítása mellett a Táncsics utcai rendelőkből beköltöznek a gyermekorvosok. Az új helyen június 12-én kezdődik el a rendelés, amely a szakrendelő felől közelíthető meg.

A kerékpártároló mellett a babakocsik számára kialakítottak egy tárolót. A személygépkocsival érkezők a kórházon kívüli parkolókat vehetik igénybe, vagy az udvaron hagyhatják gépjárműveiket azokon a helyeken, ahol szabadon használható parkolóhelyek találhatók, azaz nem számmal jelzett, fenntartott helyek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.