- hirdetés -

Orosháza, Szentes, Makó és Arad csapatai rúgták a bőrt vasárnap az OMTK-ULE gyopárosi bázisán, ahol birtokba vették a gyerekek a felújított pályát. A mieink mérlege: 12 meccs, 10 győzelem.

Május 28-án vasárnap adott otthont az OMTK Utánpótlás Labdarúgó Egyesület Gyopárosi úti sportközpontja az Interliga sorozat utolsó állomásának. A helyi fiatalok mellett a szentesi, makói és az aradi csapatok is küzdelmes mérkőzéséket játszottak a 2006-2010-es korosztályokban. A 16 csapatos bajnokságot körmérkőzéses formában rendezték, ezúttal is több pályán zajlottak a meccsek.

Az orosházi gyerekek kiváló mérkőzéseket játszottak (Fotó: Rajki Judit)
Az orosházi gyerekek kiváló mérkőzéseket játszottak (Fotó: Rajki Judit)

A fiatalok birtokba vették az orosházi sportegyesület legújabb pályáját is, mely a felújítás után még jobb körülményeket teremt a sportolásra.
– Ez a projekt a harmadik a pályaépítések sorában. Tavaly adtuk át az élőfüves pályát, előtte a műfüvest, a közelmúltban pedig ennek a világítással, öntözőrendszerrel ellátott, UEFA szabványnak megfelelő, felújított pályánknak a műszaki átadása is megtörtént. Szombaton már bajnoki meccset játszottak itt U14-15-ös fiataljaink, most pedig az Interliga keretében is felavatjuk – összegzett Tóth-Kása Sándor egyesületi elnök.

Bár a szakemberek hangsúlyozzák, az Interliga keretében nem az eredmény, hanem a játék öröme, a tudás fejlesztése a fő cél, megtudtuk, a vasárnapi fordulóban az ulésok 12 meccsen 10 győzelmet szereztek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.