- hirdetés -

Az idei serdülő szabadfogású Európa-bajnokságon május 19-e és 21-e között, 22 ország, 217 birkózója állt rajthoz. Magyarország tizennyolc birkózóval képviseltette magát Belgrádban, köztük az orosházi Jochim Márk is ott volt. 

Márk sokáig jutott hiszen a vigaszági mérkőzések során is érdekelt volt. Végül a legjobb hat közé kerülés nem sikerült, de rengeteg tapasztalattal és pozitív energiákkal tért vissza a Spartacus birkózója élete első kontinensviadaláról – számolt be az egyesület részéről Szénási Viktor.

Rangos versenyek Soroksáron

Három hazai rangos versenyt rendezett a Csepeli BC Soroksáron. A felnőtt szabadfogású férfi és női országos bajnokságon kívül a kadet szabadfogásúak immáron harmadik alkalommal csaptak össze a címeres mezért. A viadalon összesen 201 birkózó állt rajthoz.

A felnőtt szabadfogású versenyen Sepeczán János ezüstérmet ért el. A kadet szabadfogású válogató versenyen három dobogós helyezést szereztek az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői. Lakatos Angelo aranyérme mellett Rácz Richárd és Zatykó Szilveszter is egy bronzéremmel gazdagodott.

Az OSBK eredményei

Felnőtt szabadfogású országos bajnokság:

  • 70kg Sepeczán János 2. hely

Kadet szabadfogású válogató verseny:

  • 46kg Lakatos Angelo 1. hely
  • 54kg Rácz Richárd 3. hely
  • 58kg Zatykó Szilveszter 3. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.