- hirdetés -

A 23. fordulót rendezték május 13-án a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas a Szabadkígyós otthonában kísérelte meg a pontszerzést, ami sikerült.

Rövid időn belül másodszor tette tiszteletét a rákóczitelepi csapat Szabadkígyóson. Néhány hete a megyei kupa küzdelmeiben csaptak össze a felek, ami a hazaiak sikerével zárult. Ezúttal más forgatókönyv szerint játszottak a csapatok. A telepiek két   gólos előnyt herdáltak el a második félidőben, de a pontszerzés is értékes lehet a dobogóért vívott harcban.

Szabadkígyósi SZSC – Oh. Rákóczi Vasas SE 2 – 2 ( 0 – 2 )

Szabadkígyós, 150 néző. Vezette: Kóródi F. (Felföldi I., Herczeg R.)

Szabadkígyós: Farkas Zs. – Ferenczi, Futaki, Murvai, Frankó – Kardos, Pozsár, Farkas F., Cseke – Farkas J.(Milek), Piti. Játékos-edző: Pozsár Gábor.

Rákóczi: Tóth K. – Szabó N., Ludányi, Németh, Sajti – Vili(Albert), Márki – Sindel(Mazán), Simon, Nyéki – Tasi. Edző: Polyák László.

Remekül kezdte a mérkőzést az orosházi csapat. Nyéki révén már a 4. percben megszerezte a vezetést, 0-1. A 26. percben megduplázta előnyét az Orosháza. A kapus, Tóth Krisztián szerzett 60 méterről  gólt, 0-2. A 63. percben Ferenczi góljával szépítettek a hazaiak, 1-2. Két perccel később Murvai találata már az egyenlítést jelentette a hazaiak számára, 2-2. Ezután mindkét csapat a győzelemre törekedett, a Rákóczinak meg volt az esélye a győzelemre, de a helyzetek kimaradtak.

Polyák László: Az első félidőben fegyelmezett játékkal két gólos előnnyel fordultunk. A második játékrészben döntetlennél többször is a kapussal álltunk szemben, de kimaradtak a ziccerek.

A Rákóczi továbbra is őrzi 3. helyét a tabellán. A csapat május 20-án hazai környezetben fogadja a Mezőkovácsházát. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.