- hirdetés -

A 22. fordulót rendezték a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas a Tótkomlóst fogadta és a papírformának megfelelően hozta a három pontot.

A sereghajtó Tótkomlós látogatott május 6-án Rákóczitelepre. A hazaiak számára elérhető közelségbe került a szezon végére a dobogó, jelenleg 5 pont előnnyel áll a Rákóczi a táblázat 3. helyén a Körösladány előtt. Ezért volt fontos az újabb három pont „begyűjtése”, ami Tasiéknak ezúttal nem okozott problémát.

Oh. Rákóczi Vasas  SE – Tótkomlósi TC  7 – 1  (5 – 1)

Rákóczitelep, 150 néző. Vezette: Mezei M. (Pájer T., Petrovszki P.)

Rákóczi: Tóth K.(Vígh S.) – Kiss Z.(Mazán), Szabó N.(Dudás), Németh G., Sajti – Vili M.(Ludányi), Márki – Sindel, Simon, Nyéki – Tasi. Edző: Polyák László.

Tótkomlós: Godó – Balogh T., Jámbor, Kovács I., Abonyi(Kurucz)- Baliga K. (Szabó S.), Ibrányi, Ngalle, Papp(Baliga Sz.)- Lehoczki(Füredi V.), Moszheim. Edző: Füredi János.

Technikás játékkal sikert értek el a hazaiak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Technikás játékkal sikert értek el a hazaiak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A gólok története

A 4.percben Sindel mélységi passzát Nyéki átvette és a kapust kicselezve gurított a hálóba, 1-0. A 12. percben Simon futotta le védőjét, visszagurított labdáját Sindel vágta 10 méterről a kapuba, 2-0. A 21. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Moszheim lőtt a kapufára, a kipattanót Ngalle helyezte a kapuba, 2-1. A 25. percben Simon kötött csomót a vendég védők lábára, majd okosan helyezett a hálóba, 3-1. A 26. percben Tasi két csel után lőtt 20 méterről a léc alá, 4-1. A 40. percben Nyéki mélységi passzát Tasi értékesítette, 5-1. A 60. percben Simon keresztlabdáját Márki vágta kapásból a léc alá, 6-1. A 76. percben Sindel vette el a cselezgető kapustól a labdát és gurított az üres kapuba, 7-1.

A Rákóczi az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, a második játékrészben már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán.

Edzői nyilatkozatok:

Polyák László: Nem volt nagy futball, ennél sokkal kulturáltabban és szebben kellett volna játszanunk.

Füredi János: Más célokért harcol a két csapat, ami a mérkőzésen meg is látszott.

A Rákóczi továbbra is 3. helyen áll a tabellán. A rákóczitelepiek május 13-án Szabadkígyóson lépnek pályára. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.