- hirdetés -

Az ötödik fordulót rendezték május 3-án a Békés Megyei Kupában. A Rákóczi Vasas Szabadkígyóson lépett pályára és  három gólos vereséggel búcsúzott a kupától.

Nehéz ellenfelet kapott a Rákóczi a kupa ötödik fordulójában. A várakozásnak megfelelően mindkét fél derekasan harcolt a továbbjutásért, ami a Szabadkígyósnak sikerült.

Szabadkígyósi SZSC – Oh. Rákóczi Vasas        3 – 0         (2 – 0)

Szabadkígyós, 100 néző. Vezette: Mihálik P. (Telek A., Petrovszki P.)

Szabadkígyós: Farkas – Kardos, Telek(Farkas F.), Murvai, Piti (Farkas J.)– Cseke, Frankó, Futaki, Milek – Ferenczi A., Pozsár(Szabó Z.). Játékos-edző: Pozsár Gábor.

Rákóczi: Vígh – Albert, Ludányi, Szabó N.(Vili M.), Kiss Z. – Márki (Tasi), Nyéki, Sajti – Mazán, Dudás (Sindel), Simon. Edző: Polyák László.

Az első félidőben Piti két 11-esből lőtt gólja eldöntötte a mérkőzést. A szabadkígyósi játékos a 27. és a 44. percben értékesítette a büntetőket. A második félidőben Farkas J. biztosította be a továbbjutást a hazaiak számára a 69. percben. A mérkőzés hajrájában a Rákóczi is 11-eshez jutott, azonban ezt Tasi elhibázta.

Polyák László: Megéreztük, hogy öt helyen változott a csapat összeállítása az elmúlt heti bajnokihoz képest. Bízom benne, hogy szombaton újra a szebbik arcunkat mutatjuk!

A Rákóczi május 6-án, bajnoki mérkőzésen javíthat. Tasiék a Tótkomlóst fogadják 17 órakor Rákóczitelepen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.