- hirdetés -

Az orosházi NB II-es férfi asztaliteniszezők hazai környezeben ünnepelhették a bajnoki címet. Szoros csatában győzték le a mezőberényieket. A fiatal Farkas Dávid is szépen szerepelt, az Orosházán rendezett megyei versenyen párosban aranyat-, egyéniben ezüstérmet szerzett.

Eötvös DPSE – HED LAND Mezőberény 10-8

NB II-es férfi asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Orosházi győztesek: Németh János 4, Kaiser János 4, Losonczi Benjamin 1, Kaiser-Roszik Attila páros 1.

Sok izgalom mellett, izzó légkörben a két legerősebb csapat az Orosháza és Mezőberény csatázott a bajnoki címért április 29-én. Ki lehet jelenteni, hogy az év játékát láthatták a szurkolók. Mindkét csapat felkészültségét mutatja, hogy a párosok után, majd a harmadik szakaszban is egyenlő volt az állás ( 7-7 ). Az utolsó periódusban a jobb összpontosítás eredményezte a győzelmet – számolt be az OrosCafénak az egyesület részéről Schneider György.

Megyei ifjúsági verseny Orosházán

Schneider Györgytől megtudtuk, hogy a mezőnyt országos ranglistás játékosok mellett újonc és serdülő gyerekek alkották. Egyre jobb felkészítést lehet tapasztalni. Páros döntőben könnyen jött aranyérem Farkas Dávidot és Szűcs Sándort nem tudták megszorítani. Egyéniben is kiválóan szerepelt Farkas, hiszen a dobogó második fokára állhatott fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.