- hirdetés -

Az orosházi Let’s Do It barkácsáruház április második hétvégéjén várja az érdeklődőket, akik az akciós vásárlás mellett rengeteg szakmai tanácsot kaphatnak, több gépet is kipróbálhatnak és meg is nyerhetnek.

Közép-Európa legjobb Let’s Do It áruháza most is sok újdonsággal készül a tavaszra. A Vasex Kft. Török Ignác utcai telephelyén április 7-8-án, pénteken és szombaton tartják a 14. Tavaszi Vásárt.

– Eddig elsősorban a szakemberekre irányult a figyelmünk, azonban az elmúlt két évben jelentősen növekedtek a magán beruházások, felújítások, kert rendezések, ház körüli munkák, így mostantól még több figyelmet fordítunk a lakossági vásárlókra. Ezért a Tavaszi Vásáron nem csak akciós termékekkel várjuk vevőinket, hanem lehetőséget adunk arra is, hogy különböző felújítási mesterfogásokat elsajátítsanak és többféle gépet kipróbáljanak – ismertette Polyák János ügyvezető.

DCIM100MEDIADJI_0205.JPG
Több mint 22 ezer termék kapható, a választásban hozzáértők segítenek (Fotó: Melega Krisztián/dronstudio.hu)

Mossa le, porszívózza ki, fújja fel. Nyerje meg!

Aki autóval érkezik a Török Ignác utca 40-42. szám alatti telephelyre, az járművén kipróbálhat egy Profiair PA300-as száraz-nedves porszívót, egy Kärcher K3 Home magasnyomású mosót és egy olajmentes Profiair kompresszort. És ha jelentkezik a sorsolásra, meg is nyerheti a bemutató eszközök valamelyikét.

Az OrosCafé oldalain zajlik egy játék, amin egy Profiair PA300-as száraz-nedves porszívót lehet nyerni. A játékért klikk ide.

Ezek a termékek ráadásul április 7-19-e között, illetve a készlet erejéig újonnan is megvásárolhatók.

Festene, de nem tudja hogyan kell? Segítünk!

Április 8-án, szombaton 9, 11, 13 és 15 órai kezdettel festő bemutatókat is tartanak szakértők. Rengeteg praktikus tanácsot adnak, a 30 perces előadás végén pedig akár ecsetet is lehet ragadni, és a tanult dolgokat a gyakorlatban is ki lehet próbálni. Aki részt vesz az előadások valamelyikén, jelentkezik a sorsolásra és még szerencséje is van, otthon is kipróbálhatja frissen szerzett tudását, hiszen egy szobára való festéket is nyerhet.

A Vasex Kft. Let’s Do It áruházában több mint 22 ezer termék kapható. Az aktuális akciókról, kedvezményekről a Vasex weboldalán és a Facebook oldalon találhatók friss információk.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.