- hirdetés -

Negyven éve van az útépítő szakmában, 25 éve saját vállalkozását vezeti, mindezt környezettudatosan. Igazi lokálpatriótának vallja magát, szívesen tesz közös ügyekért. Kiváló munkáját az elmúlt esztendőben, Békés megyében az Év vállalkozója elismeréssel jutalmazták. (x)

Fehér László ügyvezető igazgató elmondása szerint egy véletlen folytán került erre a pályára. Bár visszanyúlt a gyökereihez, hiszen apai nagyapja is útépítő volt.
– Erdőmérnöknek készültem, egészen addig a pillanatig, amíg ajándékba nem kaptam A skóciai autópályák című könyvet. Annyira lenyűgözött, hogy akkor elhatároztam, útépítő leszek – mesélt a kezdetekről.

Fehér László (j) tavaly az Év vállalkozója díjat is elnyerte Békés megyében (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Fehér László (j) tavaly az Év vállalkozója díjat is elnyerte Békés megyében (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Orosházára a főiskola után érkezett, 1977-ben a közútépítői vállalatnál helyezkedett el, ahol 17 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett. Többek között ennek is köszönhette, hogy megalapíthatta saját vállalkozását 1992-ben, amely azóta is kiválóan működik.

– Nálunk a kapubejárótól az 500 milliós beruházásokig minden munka. Az utak, járdák, közmű-rendszerek kiépítésében komoly referenciáink vannak. Külön öröm, hogy a bontott anyagok újrahasznosítása is a cégünk palettáját színesíti – emelte ki, majd hozzátette a jövőben az ipari hulladékok további felhasználásával is foglalkoznának.

A szakma iránti szeretete mai napig él, úgy gondolja, hogy tisztességes emberi, üzleti kapcsolatokkal sikeres lehet egy cég. Munkája elismeréseként tavaly az Év vállalkozója díjat is elnyerte Békés megyében. Lokálpatriótának vallja magát, számtalan helyi rendezvény létrejöttében közreműködött. Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy vállalkozásában a Fehér nevet fiai viszik majd tovább.

Fehér&Fehér_Kft_hirdetés615(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.