- hirdetés -

Nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát a PET-BAU ASE női asztalitenisz-csapata az Extraligában. Tóth Edináék március 27-én délután az utolsó hazai mérkőzésükön az ERDÉRT SE gárdáját fogadták.

PET-BAU ASE Orosháza I. – Budapest ERDÉRT SE 0-7

Női asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, Orosháza.

A hazai csapat nem volt képes borítani a papírformát. A magyar válogatott tagjaként a világbajnokságra utazó Ambrus és az orosházán nevelkedő Tóth Kata vezérletével magabiztosan nagy különbséggel húzta be a győzelmet a fővárosi együttes.

Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője: – A játék képe alapján a két 3-2 arányban elveszített mérkőzés ellenére, jelentős hiányérzetem van a találkozóval kapcsolatban.

Tóth Kata, az ERDÉRT SE játékosa: – Örülök, hogy sikerült megnyernünk ezt a meccset, amivel biztossá vált a legjobb négy csapat között a helyünk. Különös érzés az Orosháza ellen játszani. Nagyon izgultam a találkozó előtt, hiszen akik régen értem szorítottak a kispadon most ellenfeleim voltak.

Horváth Lilláék nem tudták megszorítani fővárosi ellenfelüket (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Horváth Lilláék nem tudták megszorítani fővárosi ellenfelüket (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Egy hét múlva a listavezető Szekszárd első csapatához utazik a PET-BAU ASE, majd április 14-én az utolsó fordulóban a sereghajtó Várpalota otthonába látogatnak. Csáki Ritáék a hatodik helyezésnél hátrébb már nem végezhetnek ebben a bajnoki idényben, de az ötödik helyért továbbra is versenyben vannak a Szekszárd AC II-vel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.