- hirdetés -

A 15. fordulót bonyolították a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi egy ponttal távozott a tabella alsóházában tanyázó Vésztő otthonából.

Esélyesként várta a mérkőzést a Rákóczi, de mint tudjuk, idegenben nem mindig realizálódik a papírforma-ezúttal sem.

Vésztői SE – Oh. Rákóczi Vasas 1–1 (1–0)

Vésztő, 100 néző. Vezette: Dobai J. (Bartucz T., Böszörményi S.)

Vésztő: Mezger – Bessenyei, Zsilinszki, Lázá A., Lázár T. – Pálinkás (Kirimi), Rábai, Rostás, Szabó S. – Horváth D., Csikós (Fésűs). Edző: Brlázs Gábor.

Rákóczi: Tóth K. – Albert L., Németh G., Ludányi, Szabó N. – Vili M. (Márki), Bozsóki- Mazán, Simon (Sindel), Nyéki- Tasi. Vezetőedző: Polyák László.

Az első félidőben a jobban játszó Vésztő megszerezte a vezetést. A 31. percben egy szélről beadott  labdát Csikós lőtte a hosszú sarokba, 1–0.

A második játékrészben egy egészen más felfogásban futballozó Rákóczi jött ki a pályára. Végig nagy nyomás alatt tartották a telepiek a hazaiakat, aminek eredményeként a 62. percben Nyéki távoli lövésével kiegyenlített a Rákóczi, 1–1.

A telepiek az elmúlt hétvégén a Dévaványa ellen sikeresen hajráztak, ezúttal a mezőnyfölény nem érett góllá és meg kellett elégedni az egy ponttal.

Polyák László: – Gyenge első félidő után a második játékrészben nagy nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, de újabb találatot nem sikerült szerezni.

A Rákóczi a következő hétvégén szabadnapját tölti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.