- hirdetés -

A hosszú téli szünet után március 11-én folytatódik a megyei I. o. labdarúgó bajnokság. A Rákóczi a Dévaványát fogadja szombat délután.

A 4. helyen álló Rákóczi szombaton 16.30 órakor az OMTK-ULE Sportcentrumának műfüvén fogadja a 10. helyen álló Dévaványát. A két csapatot 16 pont választja el egymástól. A papírforma alapján ez az a meccs, amire a szurkoló biztos hazai győzelmet tippelne, de…

Polyák László, a Rákóczi trénere csütörtökön kedvezőtlen előjelekről számolt be a szombati nyitánnyal kapcsolatban.

– Az amúgy is szűkös keretünket sérülések tizedelik. A Megyei  Kupa mérkőzésünkön Albert László és Kiss Zoltán is sérülést szenvedett. Sindel Roland is bokasérüléssel bajlódik. Remélem, hogy Szabó Norbert és Sajti Bálint kisebb sérülése rendbe jön, csak úgy, mint kapusunk, Vígh Sándor is felépül.  Nyéki Boldizsár eltiltás, Vili Máté külföldi útja miatt nem léphet pályára. Szabó Ákos egy hete jelentette be, hogy távozik a csapattól – sorolta a maródiak, hiányzók  listáját Polyák László.

A tréner elmondta még, hogy ennek ellenére győzelmet vár a csapattól, véleménye szerint a baj erősíti a csapatszellemet és mindent meg fognak tenni a srácok a sikerért.

A szűkös keretből szombaton alakul ki a kezdő tizenegy: Tóth – Albert, Németh, Ludányi, Szabó N., Sajti, Bozsóki, Simon R., Mazán, Márki, Sindel, Dudás, Tasi.

A Rákóczi – Dévaványa mérkőzés 16.30 órakor kezdődik a műfüvön. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.