- hirdetés -

Vásárlásösztönzés, legkiemeltebb szolgáltatások igénybevételének mérése, a helyi vendégforgalom nyomonkövetése – ezeket mind elősegíti a jövőben egy új kiadvány, a Gyopárosfürdő Barangolófüzet.

A szakmai összefogás és a marketingtevékenység fontosságát is kiemelték a Gyopárosfürdő 2016-os évét értékelő tájékoztatón, mindkettőre már egy 2017-es újdonság is példaként szolgálhat.

Az immár gyógyhellyé minősített Gyopárosfürdőn új kezdeményezéssel jelentkezik a Jövő Építők TDM: a szálláshelyet igénybe vevő turisták kapnak egy ún. barangolófüzetet, mellyel kedvezményesen vehetik igénybe a helyi és környékbeli vendéglátóhelyeket, szolgáltatásokat.

A szakemberek ezzel kívánják ösztönözni a vásárlást, és segítik a helyi szolgáltatások bemutatását. A kedvezmények egyszeri felhasználásra jogosítanak és év végéig vehetők igénybe.


– A füzet több tízezer példányban készült, 19 szolgáltató összefogásával. A helyi szálláshelyek bevonásával megvalósuló akcióban 10 százaléktól 50 százalékig találhatók kedvezmények. A füzet perforált részének levágásával a szolgáltatások igénybevételének száma mostantól mérhető lesz, így teljes képet kaphatunk arról, melyek a legkeresettebb helyek a környéken. A füzetben található partnerek több mint felét orosházi vállalkozások adják, emellett örömteli, hogy a régió egyéb látnivalói is csatlakoztak a programhoz – fogalmazott Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke.

A kiadványok jelentősen megemelhetik a szállodák forgalmát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A kiadványok jelentősen megemelhetik a szállodák forgalmát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az ország számos pontján léteznek hasonló kiadványok. A kedvezményeket tartalmazó füzet márciustól ingyenesen igényelhető a szállásadóknál, sikeressége esetén a jövő évtől egy bővített, már térítés ellenében megvásárolható kiadvány megvalósítása a cél.

– Korábbi tapasztalataim alapján állíthatom, ezek a kedvezmények jelentősen megemelhetik a szállodai forgalmat. Azt remélem, hogy egyre többen veszik igénybe a szolgáltatásokat, immár kedvezményesen – hangsúlyozta Csobota-Kiss Árpád, az Alföld Gyöngye Hotel szállodavezetője, aki elsőként vehette át március 7-én a kiadványt a Tourinform irodában.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, az országos statisztikát nagymértékben meghaladva a vendégek száma 15, a vendégéjszakák száma 14 %-kal emelkedett 2016-ban Gyopárosfürdőn.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.