- hirdetés -

A PET-BAU ASE elsőosztályú csapata az előző fordulóban Budapestre látogatott, ahol a Postás SE fogadta őket. Az orosháziak kiválóan helytálltak, de pont nélkül jöhettek haza.

Postás SE – PET-BAU ASE Orosháza I. 6–4

Női asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, Budapest

Győztesek: Tóth Edina 2, Horváth Lilla és Csáki Rita 1-1.

A pénteki ETTU Kupa kötelezettsége miatt halasztott bajnoki mérkőzésen hatalmas küzdelemben tartotta otthon a két bajnoki pontot a háromszoros bajnok, ETTU Kupa és KSZL-győztes hazai csapat. Idegenlégiósaik közül a hétszeres Európa-bajnok litván Paskauskiene is asztalhoz állt, akinek döntő szerepe volt az eredmény alakulásában – avatott be Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Kiegyenlített volt a találkozó egészen 2-2-es állásig, ezt követően három győzelmével 5-2 arányú vezetésre tettek szert a Postás lányai. Már mindenki biztosra vette a könnyű hazai sikert, amikor Horváth Lilla és Tóth Edina szorossá tette a mérkőzést. Az utolsó összecsapáson a fővárosi együttes litván sztárja biztosította be a győzelmet Csáki Rita elleni győzelmével. Az orosházi csapat minden tagja kiemelkedő teljesítményt nyújtott, aminek következtében nem álltak messze a bravúros pontszerzéstől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.