- hirdetés -

A pályázat célja, hogy Orosháza Város Önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit.

Orosháza Város Önkormányzata Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (OHGYIÖK) az Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2022-ben és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben foglaltak alapján nyílt ötletpályázatot hirdet Orosháza városban megvalósuló gyermek és/vagy ifjúsági program támogatására.

A pályázat célja: az Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2021 létrejöttét megelőző műhelymunkák alkalmával felszínre került, hogy erősíteni kell a helyi fiatalok a város életében való részvételét, valamint ösztönözni kell őket szabadidejük aktív eltöltésére. Településünkön számos közösségi tér és program várja a korosztályt, viszont ők azok, akik a leginkább tudják, hogy mire van szükségük. A pályázat célja, hogy Orosháza Város Önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit, mely lehet egy Orosháza területén megvalósuló program, vagy programsorozat.

A pályázat nem támogatja az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve az OHGYIÖK tagjainak kezdeményezéseit.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint, mely teljes egészében a program megvalósítására fordítható. Önrész biztosítása nem szükséges.

A támogatás mértéke: A pályázott támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100%-a.

Támogatási időszak: 2017. április 1-jétől 2017. december 15-ig.

Beadható pályázatok száma: egy pályázó maximum 3 pályázatot nyújthat be.

A pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely Orosházán élő és/vagy tanuló személy, vagy személyek közössége, aki/akik tagjai már elmúlt 15 éves, de még nem töltötte be a 30. életévét.

A pályázatok benyújtásának módja és helye: Regisztrációs e-mail (név, születési idő, telefonszám – gyiokoh@gmail.com) küldése után az érdeklődő megkapja válaszként a pályázati űrlapot, melyet kitöltés után ugyancsak e-mail-ben várunk vissza.

A regisztráció határideje: 2017. március 5., 23.59.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. március 10., 23.59.

Bővebb információ és segítségnyújtás a +36 (70) 337-5034-es telefonszámon, és a gyiokoh@gmail.com e-mail címen kérhető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.