- hirdetés -

Január 14-én focival kezdte meg a ráhangolódást a Rákóczi Vasas labdarúgó csapata a téli felkészülésre. Polyák László tanítványai Gyomaendrődön vettek részt egy teremtornán. Szombaton újabb kihívás előtt állnak.

Két csoportban mérkőzött a nyolc meghívott csapat Gyomaendrődön, majd következtek a helyosztók. A Rákóczi teljesítménye ezúttal felemásra sikerült, az 5. helyet szerezte meg.

A B-csoport eredményei:
Jamina – Orosháza 5–2
Gyomaendrőd – Dévaványa 2–3
Dévaványa – Jamina 6–6
Gyomaendrőd – Orosháza 3–7
Dévaványa – Orosháza 3–2
Gyomaendrőd – Jamina  4–9

Helyosztók:

Orosháza – Körösladány 4–2

5. helyért:

Gyomaendrőd – Orosháza 3–5

A torna végeredménye: 1. Gyöngy Presszó (Békéscsaba), 2. Dévaványa, 3. Jamina (Békéscsaba), 4. Kondoros, 5. Rákóczi Vasas, 6. Gyomaendrőd, 7. Szeghalom, 8. Körösladány.

– Sajnos nem tudtunk teljes csapattal elutazni. A Jamina ellen a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, a második mérkőzést az „életben maradáshoz” hoztuk, majd ki-ki meccsen buktunk a Dévaványa ellen. Az „alsóház”mérkőzéseit sikerrel vettük. A felkészülést remekül szolgálta a torna,  remélem,  hogy a hétvégén, Kondoroson jobb teljesítményt fogunk elérni. Bízom a játékosokban, hogy megfelelő alázattal állnak a mérkőzésekhez – nyilatkozta Polyák László vezetőedző.

A Rákóczi Vasas január 21-én, Kondoroson a megyei I. osztályú csapatoknak kiírt terembajnokságon vesz részt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.