- hirdetés -

Szorosabb kapcsolat kialakítása a cél, ennek segítségével pedig a versenyképes turizmus erősítése az orosházi és a békéscsabai térségben.

Együttműködési megállapodást kötött január 17-én a Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesület és a Békéscsabai Turisztikai Egyesület. A turisztikai szervezetek vezetői kiemelték, hogy intenzív párbeszédet kívánnak folytatni a jövőben a hatékony kooperáció érdekében, a két térség turizmusának érdemi és fenntartható fejlesztése céljából szorosabb együttműködésre törekednek.

Kiss Lászlótól, a Jövő Építők TDM elnökétől megtudtuk, a két szervezet összehangolja céljait, versenyképes turizmus kialakítására és működtetésére törekednek az adott desztinációkban, marketing tevékenységük során pedig egymás kínálatát is népszerűsítik saját csatornáikon. Lehetőséget biztosítanak a tagságuk közötti kapcsolatteremtésre és egyeztetésre.

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóanyagukban kiemelik, az együttműködés alapját az szolgálja, hogy mindkét térség településeinek lakói kedvelik a másik fél területi adottságai által nyújtott szolgáltatásokat, ebből kiindulva még nagyobb átjárhatóságot kívánnak életre hívni, a két régióba érkező turisták számára egymás szolgáltatásait is promótálják.

A megállapodásban a partnerszervezetek hangsúlyozzák, hogy a kapcsolat elmélyítése mellett szándékaik szerint további együttműködések kialakítását tervezik más Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezetekkel is, keresve a megye, az egyes térségek vonzerejének erősítési lehetőségeit, fokozni a közös, összehangolt kommunikációs és marketing tevékenységeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.