- hirdetés -

A legutóbbi víziközmű küldöttgyűlésén egyhangú döntés született arról, hogy a 2010-ben indult beruházás érdekeltségi hozzájárulása 104 ezer forintra csökken, a társulat megkezdheti a személyre szóló elszámolások összeállítását. 

Az Orosházi Víziközmű Társulat január 13-án, rendkívüli küldöttgyűlést tartott a városháza nagytermében, melyen hat napirendet tárgyaltak. Burka László elmondta, a küldöttgyűlésen a küldöttek a naprendi pontok előterjesztését előzetesen írásban megkapták. Részletesen áttekinthették azok tartalmát, így azokat ismerve felelősen tudtak dönteni.

A víziközmű társulat elnökétől megtudtuk, múlt pénteken egyhangú döntés született az érdekeltségi hozzájárulás mértékéről és annak csökkentéséhez kapcsolódó feladatokról. – A 2010-ben indult beruházás érdekeltségi hozzájárulása 104 ezer forintra csökkent. A társulat megkezdheti a személyre szóló elszámolások összeállítását. Minden érintett írásos értesítést kap az érdekeltségi hozzájárulás csökkentéséről és a további teendőkről. A döntés értelmében a 104 ezer forint feletti összeget a beérkező nyilatkozatok alapján visszafizetik – tájékoztatott Burka László.

Hozzátette: a társulat Fürdő utca 5. szám alatti irodájában, hétfőn és szerdán 9.30-tól 17. 30-ig, kedden és csütörtökön 7.30-tól 15.30-ig, pénteken 7.30-tól 14 óráig, illetve a 68/410-456-os telefonszámon lehet információt kérni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.