- hirdetés -

Vasárnap ismét pattog a kaucsuk labda a Fürdő utcában. A PET-BAU ASE Orosháza a kecskeméti Univer-Sport Kft. csapatát fogadja az Extraligában.

Extraligás csapatunk szombaton és vasárnap is asztalhoz áll. Szombaton a fővárosban a Statisztika PSC , míg vasárnap hazai környezetben az Univer Kecskemét lesz Tóth Edináék ellenfele.
– Az előzetes várakozás szerint mindkét mérkőzésen a PET-BAU ASE az esélyes, mivel az őszi szezonban a Statisztika ellen 6:1, az Univer ellen igaz kiélezett küzdelemben 6:4 arányban diadalmaskodtak lányaink.

Ugyanakkor egyik találkozó sem ígérkezik könnyűnek, hiszen a két csapatban a hazai utánpótlás legjobbjai szerepelnek. Előzetes elképzelés szerint mindkét találkozón a Tóth Edina, Csáki Rita, Horváth Lilla trió áll az asztalhoz. Nem mellékes, hogy a remélt kettős győzelem  jelentős lépés lenne a jelenlegi hatodik helyezés megőrzéséhez – nyilatkozta reménykedve Bogdánffy Csaba szakosztályvezető.

NB I-es csapatunk a Statisztika második gárdájához látogat szombaton  bízva abban, hogy szoros mérkőzésre kényszerítik ellenfelüket. A szakmai vezetés utánpótlás koncepciójának megfelelően a rutinos Szabó Mariann és Fuderer Dalma mellett a két tehetséges  játékos, Varga Bernadett és Hudák Dorina kap szereplési lehetőséget – tudtuk meg a szakembertől.

Tóth Edina 2015 óta játszik orosházi színekben (Fotó: moatsz.hu)
Tóth Edina 2015 óta játszik orosházi színekben (Fotó: moatsz.hu)

Hír még a PET-BAU ASE Orosháza portájáról, hogy a válogatott edzőjének döntése értelmében a január 17-22. között megrendezendő ITTF Hugarian Open nemzetközi versenyen játékosunk, a hazai ranglista ötödik helyezettje, Tóth Edina asztalhoz állhat a világ élvonalát felvonultató mezőnyben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.