- hirdetés -

Bravúros véghajrával, jelentős hátrányból fordított a PET-BAU ASE és gyűjtötte be végül a győzelemért járó pontokat az Extraliga előző fordulójában.

Univer Sport Kft – PET-BAU ASE Orosháza I. 4-6

női asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, Kecskemét

Orosházi győztesek: Tóth Edina 3, Horváth Lilla 2, Csáki Rita 1

A párost és az első egyéni mérkőzést a hazai játékosok nyerték 3-2 arányban, ezzel összesítésben 2-0-ás előnyre tettek szert. Ezt a mérkőzés középső szakaszában is megtartották a hazaiak, 3-1 majd 4-2 arányban is vezettek, ami a hátralévő mérkőzéseket figyelembe véve nem sok reménnyel kecsegtette a vendégcsapatot.

Az orosházi lányok azonban nem adták fel. Tóth Edina két, valamint Horváth Lilla egy győzelmével fordítottak és 5-4 arányban átvették a vezetést. A már biztos pontszerzés tudatában az utolsó mérkőzésen Csáki Rita 3-0 arányban nyert Drabant ellen, ezzel alakítva ki a végeredményt – tudtuk meg az PET-BAU ASE szakosztályvezetőjétől, Bogdánffy Csabától.

Az ASE mindhárom játékosa dicséretesen küzdött, nagy fegyvertény volt a sorozatban megnyert utolsó négy mérkőzés. Ezzel a győzelemmel lezárult a bajnokság őszi szezonja, a csapat teljesítette a célként kitűzött hatodik helyezést, a mi alapján bizalommal tekinthetnek a tavaszi folytatás elé.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.