- hirdetés -

A Vásárcsarnoknál a megsüllyedt parkolók szintjét felemelik, a Sziget sörözőnél összekötő járda épül, és több utcában útalapot építettek.

Az elmúlt hetekben több utcában útalap építési munkálatok is folytak: például az Iskola, a  Kisfaludy, a Nefelejcs utcában. Ezen kívül a Kossuth Lajos Szakképző Iskola előtti közterületen tereprendezés történt – rendezettebb körülmények között lehet parkolni.

A padkajavítás mellett kicserélik a régi vízelvezető csöveket is (Fotó: Melega Krisztián)
A padkajavítás mellett kicserélik a régi vízelvezető csöveket is (Fotó: Melega Krisztián)

Szintén jó hír az autósoknak, hogy a Vásárcsarnoknál az elmúlt évek során erőteljesen megsüllyedt parkolók szintjét felemelik.
– Néhány napon belül kész a felújítás, a munkálatokra mintegy 15 millió forintot fordít az önkormányzat, saját forrásból – tudtuk meg Horváth Józseftől, a körzet képviselőjétől.

– Folyamatosan dolgozunk azon, hogy Orosházát minél élhetőbbé tegyük a lakosság számára. A 30 utcát érintő útburkolati javítások, az útalap építési munkálatok és a parkolók rendezése is az életminőség javító beruházások közé tartoznak, melyeket egész évben folyamatosan végzünk. Több utcára is ráférnének a hasonló munkálatok, amelyek nem fognak elmaradni – hangsúlyozta Dávid Zoltán polgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.