- hirdetés -

Fluor és Diaz, a Wellhello két tagja érkezik hozzánk szombat este, ugyanis nálunk mutatják be először az országban #Sohavégetnemérős című játékfilmjüket. Mi is ott leszünk kameránkkal!

A sztori hat megismerkedés történetét meséli el hat városban, Fluor szövegeibe kapaszkodva, sok humorral és zenével. #Sohavégetnemérős producerét, Lévai Balázst a tavalyi Volt fesztiválos Wellhello-koncert ihlette meg, ahol tényleg rengeteg ember gyűlt össze.

A #Sohavégetnemérős című film kifejezetten a fiatalokra és a fiatalságra fókuszál. Ők írták a zenéjét, fiatalok szerepelnek benne és dolgoznak rajta, de korántsem biztos, hogy csak a fiatalokat érinti meg.

Az OrosCafé is kint lesz a helyszínen, forgatunk majd, hogyan fogadtátok a #sohavégetnemérőst. Ha szerepelni akarsz a videón, keresd az operatőrt. A jelszó: #elnök

A filmet Orosházán vetítik először az országban, november 12-én, szombaton 18.15-től a művelődési házban. Itt lesz Fluor Tomi és Diaz is, a vetítés után közönségtalálkozón lehet tőlük és az alkotóktól kérdezni.

Íme a film előzetese

És hogy mit üzennek a srácok? Itt megnézheted!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.