- hirdetés -

A polgármesteri hivatal által kiírt pályázat november 11-ig lehet benyújtani, az elbírálás határideje november 25-e.

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal a „Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

szociális ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Békés megye, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Ellátja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel kapcsolatos feladatokat. Megállapítja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetének fennállását, vezeti az erről szóló nyilvántartást. Kérelemre igazolást állít ki a nyilvántartásban szereplő gyermekekről. Gyermekek rendkívüli települési támogatását állapítja meg a gyermekek átmeneti létfenntartási gondjainak enyhítésére. Átmeneti és rendszeres települési támogatást állapít meg felnőttek létfenntartási gondjainak enyhítésére. Lakhatási települési támogatást állapít meg , illetve megszüntet. Szemétszállítási települési támogatást állapít meg. Adósságkezelési célú települési támogatást állapít meg. Gyógyszer- kiváltás települési támogatását állapít meg, módosít, megszüntet. Temetési települési támogatást állapít meg. Környezettanulmányt készít/készíttet a munkaköréhez tartozó ügyekben

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló” 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) Orosházi Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

•         Magyar állampolgárság,

•         Cselekvőképesség,

•         Büntetlen előélet,

•         Középfokú képesítés, Középiskolai végzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés,
vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.,

•         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

•         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
Felsőfokú képesítés, Felsőoktatásban szerzett közszolgálati, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi, bölcsészettudományi, orvos és egészségtudományi, hittudományi, pedagógus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
A 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete alapján készített fényképes, szakmai önéletrajz, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (vagy igazolás az igényléséről), iskolai végzettséget, képzettséget tanúsító okiratok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 11.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a Orosházi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. 12:00 óráig beérkezéssel ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK.370/2016. , valamint a munkakör megnevezését: szociális ügyintéző.

•Személyesen: Hudákné Dombovári Orsolya, Békés megye, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. 1.em. 9. a. 12:00 óráig beérkezéssel.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján meghallgatásra kerülhet sor. A munkáltató a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. november 25.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A kinevezés 6 hónapos próbaidő kikötésével történik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.