- hirdetés -

Értékes győzelmet aratott az NB II-es asztalitenisz bajnokságban az Eötvös DPSE férfi csapata az elmúlt hétvégén a jó erőkből álló Pénzügyőr ellen. Mellettük a fiatal Farkas Dávid a Pintér Attila Emlékversenyen ért el szép eredményt.

Eötvös DPSE – Pénzügyőr SE 14-4

NB II-es férfi asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza

Orosházi győztesek: Németh János 4, Kaiser János 3, Losonczi Benjamin 3, Roszik Bence 1, Roszik Attila 1 illetve a Németh-Roszik B. és a Kaiser-Roszik A. páros 1-1

Legutóbb Szegedről tértek haza egy bajnoki ponttal férfi asztaliteniszezőink, múlt vasárnap pedig hazai pályán, a Pénzügyőr ellen folytatták a jó szereplést. A 14-4-es győzelmi arány és Roszik Bence visszatérése további lendületet adhat a folytatásra – számolt be Schneider György, az egyesület edzője.

Értékes ranglistapontok a hétvégéről

Soha nem látott mezőny indult el október 15-én és 16-án Orosházán, a kilencedik Pintér Attila Emlékversenyen, ahol eredményesek voltak az orosházi ifjú asztaliteniszezők is.

Az országos újonc- és serdülő korcsoport megmérettetésén az Eötvös DPSE versenyzője, Farkas Dávid remek helytállása érdemel említést a 13 évesek között. A négy közé kerülésért kapott ki, így 32 pontot szerzett, amivel kivívta magának a jogot a TOP 12-versenyre is. Dávid a serdülők között szintén vitézkedett, két nehéz mérkőzés behúzása után főtáblára került.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.