- hirdetés -

Ötödik mérkőzésén is túl van a PET-BAU ASE női asztalitenisz csapat az Extraligában, ezúttal a Soldvadkert látogatott Orosházára. Döcögősen indult a találkozó, végül azonban begyűjtötték a két pontot Tóth Edináék.

PET-BAU ASE Orosháza I. – Hufbau-Akker Soltvadkerti TE 6 – 2

Női asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, Orosháza
Orosházi győztesek: Tóth Edina 3, Csáki Rita 2, Horváth Lilla 1

Váratlan fordulattal kezdődött a bajnoki mérkőzés, hiszen az esélyesebbnek számító Tóth Edina és Csáki Rita alkotta párosunk 3-2 arányban kikapott a soltvadkerti duótól. Az egyéni mérkőzések során viszont ragyogóan játszottak lányaink, hiszen sorozatban három győzelmet arattak. Ekkor Ambrus még szépített az eredményen Horváth Lilla elleni 3-1-el, ezt követően ismét hármas hazai sikerrel alakult ki a végeredmény – számolt be Bogdánffy Csaba, szakosztályvezető.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Megérdemelten maradt Orosházán a fontos két bajnoki pont (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A játék képe alapján megérdemelten maradt Orosházán a fontos két bajnoki pont, ami azt jelenti, hogy a terveknek megfelelően biztosan tartják pozícióját a PET-BAU ASE a középmezőnyben.

Chikán István, edző: Nem indult jól a mérkőzés, hiszen párosban alulmaradtunk a tartalékos Soltvadkerttel szemben, szerencsére egyéniben kiköszörültük a csorbát és értékes pontokat szereztünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.