- hirdetés -

Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szász Móni október 21-én, este hét órától lép színpadra a Petőfi Művelődési Központban. Játssz velünk és nyerj páros belépőt! (x)

Már 30 éve szórakoztatják sikerrel a nagyérdeműt az abszurd humor nagyágyúi. Októberben Orosházán nevettetik a közönséget, A Pofon egyszerű vagy egy szerencsés néző viszontagságai című előadásukkal.

Természetesen itt lesz a Besenyő család is, akik szerelmi civódásaikról mesélnek, de szó lesz balettóráról és hajótörésről is. Az elmaradhatatlan vetítéseket egy finn bábeposz is megszakítja majd, de tiszteletét teszi Pandacsöki Boborján, Naftalin Ernő és Frigid Mirtill. Az estet egy finálédal zárja a Moulin Rouge revütáncosai közreműködésével. Játékunkban egy szerencsés, helyesen válaszoló párjával ott lehet az előadáson.

A kérdés, amire várjuk a helyes válasz betűjelét:

A társulat melyik tagja bújik Besenyő Pista bácsi karakterének bőrébe?

A: Laár András

B: Dolák-Saly Róbert

C: Pethő Zsolt

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk október 11-e, kedd 18 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen humor, és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.