- hirdetés -

Szépen gyűltek a PET-BAU ASE játékosainak minősítő pontjai a szeptember 23-án és 24-én megrendezett Bükfürdő Kupa elsőosztályú asztalitenisz újonc és serdülő ranglistaversenyen.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a büki ranglistaversenyen az Eötvös DPSE versenyzője, Farkas Dávid is szépen szerepelt.

Az Eötvös DPSE mellett a PET-BAU ASE versenyzői is képviseltették magukat az eseményen. Az U11-es ranglistán előkelő helyet elfoglaló Molnár Levente, valamint Hudák Dorina elsőként jutott tovább csoportjából, a főtáblán Levente végül az ötödik Dorina a kilencedik helyen végzett.

Molnár Levente az U13-as versenyen is képviselte a klub színeit, a nyolc közé jutásért vívott meccsen maradt alul a tolnai Balog ellen.  Ugyanebben a korosztályban két a lány is szerepelt, Hudák Dorina és Varga Bernadett személyében. Az első fordulóban Dorina békési ellenfelét múlta felül 3-0 arányban, majd klubtársától Varga Bernadettől szenvedett vereséget. A továbbjutó Bernadett a nyolcaddöntőben kapott ki – számolt be Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

A serdülők versenyében mindkét párosuk győzött az első fordulóban, a továbbiakban azonban nem volt reális esélyük jobb helyezésre.

A csoportban Hudák Dorina és Molnár Levente 4-4 minősítő pontot szerzett, míg Varga Bernadett a főtáblára jutva a válogatott Phan Violától kapott ki az első fordulóban.

Az utánpótlás versenyzőinek következő megmérettetése október 15-16-án a Pintér Attila Emlékverseny lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.