- hirdetés -

Egy szerencsés jegyet nyerhet és vihet is magával valakit a művelődési házba. A darab főszerepében Esztergályos Cecília és az orosházi születésű fiatal színész, Lipták Péter.(x)

Szeptember 30-án 19 órától mutatják be a művelődési ház színháztermében Colin Higgins: Maude és Harold című darabját, Esztergályos Cecília és orosházi születésű fiatal színész, Lipták Péter főszereplésével. A jegyek orosházi lakcímkártyával kedvezményesen vásárolhatók meg az I. és II. helyár esetében.

„Hogy mi a közös Maudeban és Haroldban? Első ránézésre semmi, hiszen Harold egy fiatal, búskomor arisztokrata férfi, Maude pedig, nos hát… Maude egy jelenség. Az egyetlen közös bennük, hogy mind a ketten imádnak temetésekre járni, éppen így találkoznak. A furcsa megismerkedéstől egy kalandos hét veszi kezdetét, autólopással, fókával, faültetéssel, tánccal, zenével, kis szerelemmel, és sok nevetéssel. Esztergályos Cecília remek humora varázslatossá teszi Maudeot, akibe a végén mindenki szerelmes lesz, még Harold is, akit Lipták Péter alakít. A darab páratlan érzékenységgel mondja ki a nagy igazságot: az élet szép, csak szeretni kell, csak nevetni kell!”

Esztergályos Cecília és Lipták Péter (Fotó: Körúti Színház)
Esztergályos Cecília és Lipták Péter (Fotó: Körúti Színház)

Ha kedvet kaptál a színházi előadáshoz, válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerd meg te a páros belépőt.

Ki a rendezője a Maude és Harold című darabnak?

A: Verebes István

B: Alföldi Róbert

C: Galambos Zoltán

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu email címre várjuk szeptember 25-e, vasárnap 18 óráig. Kérjük, hogy az email tárgya legyen színház és add meg nevedet, telefonszámodat. A helyesen válaszolók között egy darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

A nyertest e-mailban értesítjük az átvétel részleteiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.