- hirdetés -

Dolák-Saly Róbert, Laár András Pethő Zsolt és Szász Móni október 21-én, pénteken lép színpadra a Petőfi Művelődési Központban.(x)

Már 30 éve szórakoztatják sikerrel a nagyérdeműt az abszurd humor nagyágyúi. Októberben Orosházán nevettetik a közönséget, A Pofon egyszerű vagy egy szerencsés néző viszongatságai című előadásukkal.

Természetesen itt lesz a Besenyő család is, akik szerelmi cívódásaikról mesélnek, de szó lesz balettóráról és hajótörésről is. Az elmaradhatatlan vetítéseket egy finn bábeposz is megszakítja majd, de tiszteletét teszi Pandacsöki Boborján, Naftalin Ernő és Frigid Mirtill. Az estet egy finálédal zárja a Moulin Rouge revütáncosai közreműködésével.

Jegyek elővételben válthatók a Petőfi Művelődési Központ jegypénztárában. Nyitvatartás: Hétfő-csütörtök 8:00-12:00, 12:30-16:20, Péntek: 8:00-12:00, 12:30-16:00. Érdeklődni a (68) 411-048-as telefonszámot lehet.

Mindenkit szeretettel vár a L’art pour l’art Társulat Nézőnempiszkálási Bizottsága, október 21-én pénteken este hét órától az orosházi Petőfi Művelődési Központban!

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.