- hirdetés -

Újabb klipben bizonyít az orosházi származású Simon Boglárka. Már a Petőfi Rádióban, a Viva Tv-n is adják a Follow The Flow számát, címe: Nem fogadok szót.

Bogi telefonon mesélt arról, hogyan keveredett ebbe a történetbe. Nagyon hirtelen jött munka volt, de vélhetően hosszabb távú marad, hiszen nagyon jól sikerült – derül ki beszélgetésünkből.

A zenekarhoz a kapocs a szintén orosházi gyökerű Furák Péter, akivel már készítettek közös nótát.

Íme a zenekar: Bogi mellett Furák Péter (jobb lent) is orosházi
Íme a zenekar: Bogi mellett Furák Péter (jobb lent) is orosházi

Péter dolgozott a zenekarral, ahonnan az énekes kiválásával egy női hangra, énekesre volt szükség.
– Megtanultam két számot, és Tatabányára utaztam. Elénekeltem, és annyira tetszett a fiúknak, hogy azonnal el is készítettük a felvételt – meséli Bogi. – Augusztusban forgattuk a klipet, nagyon élveztük, és örülök, hogy jól sikerült – tette hozzá. Annak ellenére, hogy csak augusztus 28-án jöttek ki vele, már elég szép nézettsége van a klipnek, a YouTubeon a publikálás pillanatában már közelíti a 200 ezret. És emellett itt-ott már játsszák a rádiók is.

A tervek szerint Bogira a zenekarral közös koncertek is várnak az év végéig, és új projekten is dolgoznak.

Mindezek mellett, mint ismert, Simon Boglárka (Simon Panna művésznéven) az Operettszínház új generációjának egyik tehetsége. Ősszel a felújított Elfújta a szél című musicalben láthatjuk újra, valamint a Lady Budapest című új produkcióban – legalábbis ezekben biztosan. Továbbá „külsős” előadásokban is: a Vámpírok báljában (Pesti Magyar Színház) és az ExperyDance Gyöngyhajú lány című produkciójában.

Ismétlésként még hozzátehetem: a Follow The Flow zenekar koncertjein. Hajrá Bogi!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.