- hirdetés -

A „Vadvirág” Gyermekeinkért Alapítvány 2013. november 5-én alakult, kuratóriumának elnöke Csongrádi Pál. Neki köszönhető, hogy az alapítvány háza táján az elmúlt hónapokban fellendülés történt.

Ugyanis Csongrádi Pál kérésére hozták létre az alapítvány facebook oldalát. Így felszínre kerülnek, és a társadalmi környezet számára is nyomon követhetőek lesznek azok a törekvések, melyekért dolgoznak.

– Az alapítvány megalakulásakor az alapító okiratban rögzítettük a fő célkitűzéseket, de ezeket az elkövetkezendő időszakban kibővítjük és konkretizáljuk. Kiemelt célunk, hogy a felnőtt, értelmükben akadályozottak számára feltárjuk saját értékeiket – emelte ki Csongrádi Pál.

Hozzátette: szeretnének minél több olyan programot létrehozni, illetve megvalósítani, melyekben lehetőség nyílik a személyes kontaktusokra, a felnőtt értelmükben akadályozott személyek emberközi megtapasztalására. De legfőképpen annak tudatosítását kívánják elérni, hogy az alapítvány céljai, egyben közös célok is legyenek, melyben nemcsak az értelmükben akadályozottak, hanem az őket kísérő személyek is pozitív értékekkel gazdagodhatnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.